Τρίτη, 28 Νοεμβρίου, 2023
dojoandring
Bare KnuckleMuay ThaiΑλλες Ασιατικές ΤέχνεςΕνημέρωσηΕπικαιρότηταΠρόσωπα

BKFC Thailand 5: Buakaw vs Saenchai

Το ερχόμενο Σάββατο, στις 4 Νοεμβρίου, θα γίνει στην Pattaya της Ταιλάνδης, ο μεγάλος αγώνας μεταξύ των δύο θρύλων του Muay Thai, του Buakaw και του Saenchai.

Όμως η συνάντηση των δύο θρύλων που όλοι οι οπαδοί του Muay Thai ήθελαν πάντα να δουν, δεν είναι από κάποια ομοσπονδία του στυλ αλλά της Bare Knuckle Asia, που προωθεί τους αγώνες πυγμαχίας χωρίς γάντια και έχει πολύ δυναμική ανάπτυξη παγκόσμια.

Ο αγώνας αυτός θα είναι Muay Thai με ειδικούς κανόνες, δηλαδή χωρίς γάντια.

Θα πρέπει να έχουν πάρει πολλά για να βρεθούν αντίπαλοι οι δύο μεγαλύτεροι μαχητές του κόσμου στο Muay Thai και να ρισκάρουν την φήμη τους σε μια διαφορετική μορφή αγώνα. Πολλοί πιστεύουν ότι θα είναι μια προσομοίωση αγώνα, ένα φιλικό παιχνίδι μεταξύ δύο φίλων.

Όπως και νάχει, το άνοιγμα που κάνει το Bare Knuckle στην Ασία που έχει έτοιμο το έδαφος με το Muay Thai, είναι μια πολύ έξυπνη κίνηση, που τεχνικά βρίσκεται μεταξύ της πυγμαχίας χωρίς γάντια και του ΜΜΑ.

Μια ελεύθερη μάχη χωρίς γάντια αλλά με όλα τα όπλα, χωρίς τον αγώνα εδάφους που έχει το ΜΜΑ. Εκτιμούμε ότι θα είναι πιο γρήγορο στυλ, με εναλλαγές που επιτρέπει το πλούσιο ρεπερτόριο τεχνικών και την σχετική σκληρότητα που συναρπάζει τους θεατές.

 

 

Related posts

Wladimir Klitschko: κάτι περισσότερο από πρωταθλητής

Spyros Loumanis

Ο Deontay Wilder στο ΜΜΑ;

Spyros Loumanis

Old School Muay Thai Elbows

Spyros Loumanis

Leave a Comment