Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
dojoandring
GreeksMMAΠρόσωπα

Andreas Michailidis vs Marcel Grabinski και στο βάθος 1.000.000 ευρώ

O Ανδρέας Μιχαηλίδης αγωνίστηκε χθες με τον Marcel Grabinski. Ήταν ο αγώνας που θα οδηγούσε τον Μιχαηλίδη στην διεκδίκηση του επάθλου του 1.000.000 ευρώ.

Στον 1ο γύρο ο Μιχαηλίδης έλεγχε τον αντίπαλό του στο έδαφος, μετά τα πρώτα χτυπήματα που αντάλλαξαν στην αρχή του. Η μεγάλη εμπειρία και η γνώση από τα παλαιστικά στυλ του Έλληνα έβγαλαν το αποτέλεσμά τους. Ουσιαστικά “έσβησε” την δυνατότητα του Grabinski να χτυπήσει.

Στον 2ο γύρο ξεκίνησαν με λίγα χτυπήματα και δύο πολύ καλά λακτίσματα του Έλληνα, μάλιστα το ένα ήταν πρώτο χτύπημα γυριστό, χωρίς κάτι να έχει προηγηθεί που βρήκε κεφάλι και το άλλο μπροστινό στον κορμό. Στη συνέχεια η μάχη μεταφέρθηκε γρήγορα στο έδαφος, όπου και ο Μιχαηλίδης, έχοντας διαβάσει πολύ καλά τον αντίπαλό του,  μπήκε στα γρήγορα κοντά για να τελειώσει τον Γερμανό κάτι που έκανε στο 2:59 του γύρου με υποταγή.

Καθαρή νίκη, καθαρή υπεροχή και εξαιρετική στρατηγική από τον προπονητή του. Ο Γερμανός δεν είχε ελπίδες από την στιγμή που δεν μπόρεσε να κάνει κάτι σημαντικό με τα χτυπήματά του στην αρχή του αγώνα.

Η διοργάνωση ήταν φοβερή και η παρουσίαση από το ACTION 24 TV υποδειγματική.

 

Related posts

Agron Smakici: ο άνθρωπος που “έσκισε” τον Fury

Spyros Loumanis

Η Victoria Lee, το ανερχόμενο αστέρι του MMA, είναι νεκρή σε ηλικία 18 χρονών

Spyros Loumanis

Ο Rob Kaman, ο καλύτερος Ευρωπαίος kickboxer δεν υπάρχει πια

Spyros Loumanis

Leave a Comment