Τρίτη, 28 Νοεμβρίου, 2023
dojoandring
BoxingGreeksΕνημέρωσηΠρόσωπα

Andreas Katzourakis και το 11-0

Ο Ανδρέας Κατζουράκης αγωνίστηκε για 11η φορά σαν επαγγελματίας το βράδυ της Παρασκευής, στο Overtime Elite Arena της Atlanta της Georgia σε μια διοργάνωση του DAZN.

Αντίπαλος αυτή τη φορά ήταν ο Raphael Igbokwe (16-5, 7 νοκάουτ) από το Houston του Texas.

Ο αήττητος Έλληνας των μεσαίων βαρών, δέχθηκε στο πρώτο μισό λεπτό του αγώνα ένα knockdown από το αριστερό του Igbokwe, που όμως δεν τον έκοψε καθόλου. Αντίθετα το αντιμετώπισε με χαμόγελο.

Σηκώθηκε και έπιασε δουλειά. Πήρε γρήγορα τον έλεγχο του αγώνα. Ο Igbokwe δεν μπόρεσε ποτέ να ισορροπήσει το παιχνίδι. 

Στον 2ο και τον 3ο γύρο ευθεία δεξιά χτυπήματα του Κατζουράκη κράτησαν τον Igbokwe καρφωμένο στα σχοινιά.

Ένα ακόμη δεξί του Κατζουράκη συγκλόνισε τον Igbokwe νωρίς στον 5ο γύρο. Ένα δεύτερο από τον 25χρονο Έλληνα απέδειξε ότι είχε βρει για τα καλά τις αποστάσεις.

Ο Igbokwe μπόρεσε να περάσει μερικά αργά αριστερά, που όμως ήταν αρκετά για να κάνει πίσω ο Κατζουράκης.

Στον 6ο και τον 7ο γύρο ο Igbokwe πήγε καλύτερα αλλά ο χρόνος τελείωνε και έπρεπε να αντεπιτεθεί. Ο Κατζουράκης όμως συνέχισε να είναι ο επιτιθέμενος, περνώντας ένα ίσιο αριστερό που ταρακούνησε τον Igbokwe και ένα uppercut προς το τέλος του 7ου γύρου. Ο Igbokwe βρέθηκε για άλλη μια φορά με την πλάτη στα σχοινιά, αλλά ο Κατζουράκης δεν μπόρεσε να περάσει κάτι σημαντικό και να τελειώσει τον αγώνα.

Αυτό άλλαξε σε μεγάλο βαθμό στον 8ο και τελευταίο γύρο.

Ο Κατζουράκης ήταν αποφασισμένος να φύγει από την Ατλάντα με το bonus του νοκ άουτ. Ο Igbokwe προς το τέλος του γύρου κλονίστηκε άσχημα καθώς ο Κατζουράκης συνέχιζε την επίθεση μέχρι που ο διαιτητής Malik Waleed δεν είχε άλλη επιλογή από το να σταματήσει τον αγώνα. Αυτό έγινε στο 2:15 του 8ου γύρου.

Ο Κατζουράκης παρέμεινε αήττητος και επέκτεινε το τρέχον σερί νοκ-άουτ τεσσάρων αγώνων καθώς το ρεκόρ του ανέβηκε στο 11-0 (9 KOs). Ο Igbokwe υπέστη την τρίτη σερί ήττα του καθώς έπεσε στο 16-5 (7KOs).

 

Related posts

Οι 10 καλύτεροι αγώνες του RIZIN για το 2022

Spyros Loumanis

Το Kambosos vs Lomachenko έρχεται

Spyros Loumanis

Therdkiat Sittepitak: ηρεμία και άνεση στο ρινγκ του Muay Thai

Spyros Loumanis

Leave a Comment