Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
dojoandring
BoxingΧιούμορ

Αγώνες πυγμαχίας των ανθρώπων της διπλανής πόρτας. Αγώνες με κίνητρο.

Ερασιτεχνικοί αγώνες πυγμαχίας που διοργανώνει η Rough N’ Rowdy, με έγκριση από την ομοσπονδία, μεταξύ αντιπάλων που έχουν προηγούμενα. Τι πιο δίκαιο και λογικό να λύσουν τους λογαριασμούς τους στο ρινγκ παρουσία θεατών, να χαρούν κι αυτοί. Πυγμαχία των ανθρώπων της διπλανής πόρτας, μια ωραία ιδέα. Όλα αυτά συμβαίνουν στο Charleston της Δυτικής Virginia. 

Απαραίτητο συμπλήρωμα του θεάματος ένα μπουκάλι μπύρα. Οι θεατές παρακολουθούν όρθιοι, στις μύτες των ποδιών τους. Αυτά να τα βλέπουν μερικοί που πιστεύουν ότι όλο αυτό είναι χαβαλές. Η διοργάνωση είναι άψογη.

Και τώρα οι αγώνες.

Ο πρώην και ο νυν φίλος της τυχερής κοπελιάς, λύνουν τις διαφορές τους με παρουσία κοινού που εκτιμά τον διάλογο.Το απόλυτο κίνητρο μπροστά μας.

 

 

Εδώ τα πράγματα έχουν σοβαρέψει.Μια δεκαετής αιματοχυσία “καθαρίζει” στο ρινγκ του Rough N’ Rowdy και αυτή η αναμέτρηση δεν ήταν μικρή σε δράμα. Κατά τη ζύγιση, ο Matt “The Juggernaut” Garretson έφτυσε στο πρόσωπο τον αντίπαλο Buddy “Super Sling Nasty” Tessling για να τον εξοργίσει και να εξασφαλίσει ότι θα εμφανιστεί στον αγώνα.Το κίνητρο ήταν ισχυρότερο από το αθλητικό πνεύμα.

 

 

Υπάρχουν όμως και κορίτσια. “η πυγμάχος vs της καβγατζού. Σε έναν επικό αγώνα η Vicious Vicky D αναμετράται με την Cherry Bomb για τον τίτλο RNR Lightweight.

 

 

Ίσως ο πιο  εμβληματικός αγώνας που κλέψει καρδιές. Η Cassandra Thorne, μια σκληραγωγημένη, χωρίς δόντια μηχανικός αυτοκινήτων από τους λόφους της Δυτικής Βιρτζίνια, σαρώνει την Jennifer Wright, γνωστή και ως Sapphyre με το ωραίο μαλλί.

 

 

Και κάτι που λείπει από τους μεγάλους αγώνες και το χρειάζεται το κοινό. Διαγωνισμός των κοριτσιών του ring. Ίσως ο λόγος για να πάει κάποιος στην εκδήλωση της βραδιάς.

Περιττό να σημειώσουμε ότι ο κόσμος παρακολουθεί όρθιος, στα πόδια του. Αυτό δεν συμβαίνει σε αγώνες κάποιων Mayweather, Pacquiao, Alvarez, Joshua και άλλων του επιπέδου τους.

Να τα λέμε κι αυτά.

 

Related posts

Naoya Inoue vs Luis Nery τον Μάιο στο Τόκιο

Spyros Loumanis

Fury και Usyk συμφώνησαν για τον αγώνα τους στις 29 Απριλίου στο Wembley Stadium

Spyros Loumanis

Conor McGregor vs Canelo Alvarez σε Αγώνα Πυγμαχίας;

Spyros Loumanis

Leave a Comment