Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024
dojoandring
BoxingΕπικαιρότηταΠρόσωπα

“Αδερφέ, απλά δεν πουλάς. Αυτή είναι η ουσία.”

“Αδερφέ, απλά δεν πουλάς. Αυτή είναι η ουσία.”

Το αφεντικό της Golden Boy Promotion, Oscar De La Hoya, είχε δουλειά στο Instagram. Αντάλλασσαν βαριές κουβέντες με τον Devin Haney για τον εορτασμό της αντιστροφής του αποτελέσματος του αγώνα του με τον Ryan Garcia και είπαν και μερικά πράγματα για τα θέματα των πληρωμών.

Ο De La Hoya άφησε να εννοηθεί ότι η εμπορευσιμότητα του Haney ήταν ο λόγος για τα προβλήματα πληρωμής του από τον αγώνα του εναντίον του Garcia στις 20 Απριλίου. Είπε στον Haney ότι θα μπορούσε να ελέγξει την εταιρεία του για να αποδείξει ότι πληρώνει τους μαχητές του. Ο Oscar ήταν επίσης οργισμένος για τις ασυνέπειες στις ποινές της PED που επιβλήθηκαν από διάφορα όργανα επιβολής κυρώσεων. Τόνισε ότι ο Garcia τιμωρήθηκε πιο αυστηρά από τον Canelo Alvarez και τον Shane Mosley. Η Νεβάδα ασχολήθηκε με αυτά τα δύο. Αντίθετα, η Αθλητική Επιτροπή της Πολιτείας της Νέας Υόρκης τιμώρησε σκληρά τον Garcia, δίνοντάς του ένα χρόνο αποβολή. Ο De La Hoya υποστηρίζει ότι μια επιτροπή πρέπει να έχει τον έλεγχο, ώστε οι ποινές να είναι πιο ομοιόμορφες.

Είναι ενδιαφέρον ότι ο Ryan είχε παραπονεθεί από νωρίς ότι ήθελε να αντιμετωπίσει τον Haney στη Νεβάδα για φορολογικούς λόγους, επειδή η Νέα Υόρκη έχει υψηλότερους φόρους. Πίστευε ότι ο αγώνας θα ήταν πιο κερδοφόρος αν γινόταν στο Λας Βέγκας. Αν ο Ryan το είχε κάνει αυτό, μπορεί να έπαιρνε μια πιο σύντομη ποινή από τη Νεβάδα χωρίς να χάσει όλα αυτά τα χρήματα.

Και έφθασε στο “ζουμί”:

“Ας μιλήσουμε για τον Devin Haney τώρα. Devin Haney, είσαι αξιολύπητος. Ο Haney μπορεί να αισθάνεται ότι είναι σημαντικό να έχει ακόμα το αήττητο ρεκόρ του, επειδή τα δίκτυα θα τον έβλεπαν δυνητικά ως πιο πολύτιμο και οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί της πυγμαχίας που συμβαδίζουν με τα ρεκόρ θα εντυπωσιάζονταν.

Το δίκτυο όμως δεν επικεντρώνεται τόσο σε αυτά όσο στις βαθμολογίες. Και ο Haney δεν έχει αποδείξει ότι είναι αξιοθέατο στο PPV. Αυτό υπερισχύει του ότι εξακολουθεί να είναι αήττητος, επειδή οι αήττητοι μαχητές είναι πολύ συνηθισμένοι τώρα, δεδομένου του πόσο πονηροί managers τους προστατεύουν για να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν ψεύτικους αστέρες. Κάποιοι θα υποστήριζαν ότι ο Haney είναι ένα παράδειγμα μαχητή που κατάφερε να νικήσει τους  μεγαλύτερους αντιπάλους του. Οι καλύτερες νίκες του Haney ήταν εναντίον των Vasily Lomachenko, George Kambosos και Regis Prograis. Ο Lomachenko ήταν αμφιλεγόμενος.

Εκτός από αυτούς τους δύο, ο Haney είχε χτυπήσει γενικά μεγαλύτερους, φθαρμένους μαχητές. Αυτοί ήταν οι άλλοι αξιόλογοι μαχητές που είχε νικήσει ο Haney: Joseph Diaz, Jorge Linares, Yuriorkis Gamboa, Zaur Abdullaev και Alfredo Santiago. Α, και ας μην ξεχνάμε. Με κατηγορείς ότι δεν σε πλήρωσα. Αδερφέ, απλά δεν πουλάς. Αυτή είναι η ουσία. Μπορείτε να ελέγξετε την εταιρεία μου όποτε θέλετε. Πληρώνω κάθε μαχητή και είμαι σίγουρος ότι το πήρες από τον Canelo από αυτό που ξεκίνησε», είπε ο De La Hoya.”

Ο Haney και ο πατέρας του, Bill Haney, θα δεχτούν την προσφορά του De La Hoya να ελέγξουν τα αρχεία της Golden Boy για να δουν αν πληρώνουν τους μαχητές τους;

“Λοιπόν, αδερφέ, αυτή η μονοετής απόλυση, απλά απόλαυσέ το.”

Ο Devin πιθανότατα δεν θα πάρει ένα χρόνο άδεια αν του προσφερθεί μια γλυκιά συμφωνία για καλά χρήματα εναντίον κάποιου που ξέρει ότι μπορεί να νικήσει. Πιθανότατα θα συμφωνήσει αν οι Σαουδάραβες κουνήσουν ένα μάτσο χιλιάρικα κάτω από τη μύτη του για να αγωνιστεί στο Ριάντ. Θα έπρεπε να είναι πολλά, ειδικά αν ο μαχητής είναι καλός.

 

Related posts

“The Smashing Machine”: O θρυλικός πρωταθλητής του UFC Mark Kerr και ο Dwayne Johnson

Spyros Loumanis

Boxing Olympic Qualifier της Bangkok

Spyros Loumanis

Fury vs Usyk: Άκυρον!

Spyros Loumanis

Leave a Comment