Τρίτη, 28 Νοεμβρίου, 2023
dojoandring
BoxingΕπικαιρότητα

Ο Oscar De La Hoya Προσφέρει 100.000.000 δολάρια στον Floyd Mayweather Jr για ρεβάνς

Ο Oscar De La Hoya λέει ότι θέλει ένα rematch με τον Floyd Mayweather Jr. και έχει 100.000.000  δολάρια που του προσφέρει για να πάρει τον αγώνα.

Ο 48χρονος De La Hoya υποτίθεται ότι έβγαινε πρόσφατα από τη 13χρονη συνταξιοδότησή του για να αντιμετωπίσει τον πρώην πρωταθλητή του UFC Vitor Belfort με μια κάρτα Triller PPV.

Ο De La Hoya έχασε μια στενή απόφαση 12 γύρων από τον Mayweather πριν από δεκατέσσερα χρόνια, τον Μάιο του 2007, σε έναν αγώνα που απέφερε 2.400.000 αγορές pay-per-view, κάτι που ήταν ρεκόρ εκείνη την εποχή. Στους πρώτους γύρους ο Oscar κέρδιζε τον αγώνα χρησιμοποιώντας το jab του, αλλά έχασε τον έλεγχο όταν άρχισε να προσπαθεί να χτυπήσει με δύναμη τον Mayweather.

Πάντως ο αγώνας τους ήταν εξαιρετικός.

 

 

Ο Mayweather δεν αναμένεται να δεχτεί την πρόταση του De La Hoya. Ο 42 χρονών σήμερα Mayweather (50-0, 27 KO) δεν έχει δείξει τη διάθεση να αντιμετωπίσει πραγματικούς πυγμάχους. Την τελευταία φορά που το έκανε, ήταν όταν νίκησε τον “τελειωμένο” Andre Berto το 2015.

Ο Mayweather έχει κερδίσει τεράστια ποσά στους αγώνες του με τους μαχητές του MMA Conor McGregor, Tenshin Nasukawa και τον YouTuber Logan Paul. Αυτοί οι τύποι δεν είχαν ιδέα από πυγμαχία και ο Mayweather το είδε σαν ληστείες τραπεζών.

Ο De La Hoya θα ήταν πιο δύσκολος αγώνας για τον Mayweather, καθώς ο Floyd έχει χάσει την ταχύτητά του και φαίνεται μεγαλύτερος από τα 42 του χρόνια. Σωματικά, ο Mayweather φαίνεται τώρα πιο κοντά στην ηλικία του Evander Holyfield παρά για έναν μαχητή στα 40 του. Για αυτόν τον λόγο, οι πιθανότητες να αποδεχθεί ο Mayweather την προσφορά του De La Hoya των 100 εκατομμυρίων δολαρίων είναι ελάχιστες έως καθόλου.

Ο Oscar μπορεί να είναι μεγάλος, αλλά ξέρει να μάχεται και έχει περισσότερο μέγεθος, δύναμη και τώρα καλύτερη ταχύτητα χεριού από τον ξεθωριασμένο Mayweather. Δεν θα ήταν μια βόλτα στο πάρκο για τον Mayweather να παλέψει με τον De La Hoya και γι’ αυτό μάλλον δεν θα πάρει τον αγώνα.

Ο Mayweather μπορεί να συνεχίσει να κερδίζει εύκολα χρήματα επιλέγοντας αθλητές του MMA και YouTubers, πουλώντας αυτές τις εκδηλώσεις τσίρκου.

 

 

Related posts

Chris Eubank Jr vs Liam Smith 2: η επιστροφή του Eubank

Spyros Loumanis

Ο αγώνας Tyson Fury vs Oleksandr Usyk έρχεται!

Spyros Loumanis

Ο Teofimo Lopez αποσύρθηκε

Spyros Loumanis

Leave a Comment