Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
dojoandring
BoxingMMAΠρόσωπαΤεχνική

Ο Francis Ngannou δεν είναι μόνο δυνατός, ρωτήστε και τον Tyson Fury

Ο Francis Ngannou τάραξε τα νερά του παγκόσμιου επαγγελματικού boxing, όταν αντιμετώπισε τον αήττητο Tyson Fury και έχασε στους πόντους αλλά κέρδισε στις εντυπώσεις.

Αυτό που βλέπουμε όλοι είναι ότι είναι τεράστιος και πολύ δυνατός. Όμως αυτά δεν σημαίνουν τίποτα απέναντι στον παγκόσμιο πρωταθλητή, που είναι και αήττητος αλλά και δεν μασάει από κάτι τέτοια. Άλλωστε για να φθάσει εκεί που είναι, έχει “κατεβάσει” πολλούς με αυτά τα προσόντα.

Ο Francis είναι και πολύ καλός τεχνίτης. Το ότι και αυτός είναι παγκόσμιος πρωταθλητής στο ΜΜΑ, σημαίνει ότι εκτός από μεγάλη εμπειρία, έχει μάθει να συνδυάζει ιδανικά, πολλά περισσότερα “όπλα”.

Εδώ έρχεται η συνεισφορά του Mike Tyson που τον βοήθησε να μεταφέρει την εστίαση μόνο στα χέρια με άψογο τρόπο, αλλά και να διατηρήσει τα τεχνικά τρικ που είχε αποκτήσει από τα χρόνια στο οκτάγωνο.

Δείτε μια πολύ καλή ανάλυση της τεχνικής του Francis στον αγώνα με τον Fury.

 

 

 

Αν αμφιβάλλετε για όλα αυτά, ρωτήστε και τον Tyson Fury. Δεν είναι τυχαία η εικόνα του αγώνα, ούτε οι εκδηλώσεις αναγνώρισης του Francis  από τον Tyson στο τέλος του αγώνα.

Related posts

Ο Mike Tyson ετοιμάζεται να πουλήσει την υστεροφημία του

Spyros Loumanis

Boxing Olympic Qualifier της Bangkok

Spyros Loumanis

Anthony Joshua vs Oleksandr Usyk: ο αγώνας και τα μετά από αυτόν

Spyros Loumanis

Leave a Comment