Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024
dojoandring
BoxingΕπικαιρότητα

Όχι, ο Tyson Fury δεν έπεσε νοκ άουτ από τον Jai Opetaia στην προπόνηση

Επιβεβαιώθηκε ότι ο Tyson Fury δεν έπεσε νοκ άουτ στο sparring από τον αγωνιστικό του παρτενέρ, τον Αυστραλό Jai Opetaia.

Φήμες στο Διαδίκτυο κυκλοφόρησαν αυτή την εβδομάδα, ότι ο Opetaia (24 αγώνες-24 νίκες-19 με νοκάουτ) διατάχθηκε να φύγει από το camp του Fury μετά από μόλις πέντε γύρους αγώνα. Η εικασία ήταν ότι ο Fury ήταν δυσαρεστημένος με τον Opetaia που τον “ξάπλωσε”.

Αυτό το κατασκευασμένο χάπενινγκ διαψεύστηκε κατηγορηματικά από την ομάδα του Opetaia.

Η Tasman Fighters έγραψε: “Ο Jai Opetaia επέστρεψε πρόσφατα από τη Σαουδική Αραβία, όπου έκανε αγώνα και προπονήθηκε με τον Tyson Fury.”

“Ήταν φανταστικοί, ανταγωνιστικοί γύροι και μια απίστευτη εμπειρία για τον Jai. Ωστόσο, οποιαδήποτε κουβέντα για “κατέβασμα” του άλλου πυγμάχου δεν είναι αλήθεια.”

“Ο Jai είναι τώρα πίσω στην Αυστραλία και ολοκληρώνει την προετοιμασία του για να υπερασπιστεί τον παγκόσμιο τίτλο του και ανυπομονεί να το κάνει στη Σαουδική Αραβία”.

Όταν υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά ή είναι ένα κατασκεύασμα του marketing;

Οι δύο αυτοί μεγάλοι πυγμάχοι θα ενώσουν τα τέσσερα πρωταθλήματα (τις τέσσερις ζώνες) για πρώτη φορά μετά τον Lennox Lewis στα τέλη της δεκαετίας του 1990.

Ο Fury πάντως υπόσχεται ότι δεν θα αποχωρήσει από τον αγώνα με τον Usyk.

“Όλη αυτή η συζήτηση για τον Tyson Fury ότι είναι φοβισμένος και δεν θέλει να αγωνιστεί, ναι, ισχύει.”

Κάτι δεν πάει καλά με τον Fury. Το νοκντάουν από τον νεοφερμένο Francis Ngannou, του έχει ραγίσει την αυτοπεποίθηση και χωρίς αυτή δεν πηγαίνεις μακριά στον άγριο κόσμο του ρινγκ. Ενώ πήγε για να κάνει μια επίδειξη ισχύος με το δυνατό παιδί από το Cameroon, βρέθηκε μα ένα χτύπημα από το πουθενά, να κοιτά τους προβολείς και κυρίως να κάνει όσους τον έβλεπαν να αμφιβάλλουν.

Να δούμε τι άλλο θα συμβεί. Η πορεία έως τον μεγαλύτερο αγώνα της χρονιάς έχει ακόμη δρόμο. Όμως με αυτή τη φήμη “ανέβηκαν” οι μετοχές του ανερχόμενου Opetaia. Ήδη κέρδισε το ενδιαφέρον του κοινοί. Όχι;

 

Related posts

Ο “Αμερικάνος” Andreas Katzourakis έχει ήδη το 8-0

Spyros Loumanis

George Kambosos vs Devin Haney: η πρώτη υπεράσπιση του τίτλου

Spyros Loumanis

Teofilo Lopez vs George Kambosos: Άκυρον!

Spyros Loumanis

Leave a Comment